Lezing dementie

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras/Santé Partners organiseert in samenwerking met MoVactor op vrijdag 11 september van 14.00 uur tot 15.30 uur een lezing met als onderwerp: ‘In tijden van Corona zorgen voor een naaste met dementie, maar ook zorgen voor u zelf.’ Het Ontmoetingscentrum is gevestigd aan de Nedereindseweg 1 in Jutphaas.

U zorgt voor een naaste met dementie. In het voorjaar, tijdens de lockdown was er weinig tot geen ondersteuning of dagopvang mensen met dementie en voor mantelzorgers die zorgen voor mensen met dementie. Hoe heeft u die tijd beleeft? Wat heeft u gemist? Wat heeft u nodig? Deze eerste lezing van het najaar richt zich vooral op de mantelzorgers.

Tijdens de lezing wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden om de zorg voor uw naaste maar ook voor uzelf te verlichten. Sprekers deze keer zijn Danny Stam van Steunpunt Mantelzorg en Annette Stock van het Ontmoetingscentrum Nieuwegein.

Vooraf aanmelden is verplicht! Aanmelden kan uiterlijk voor maandag 7 september 2020 door een e-mail te sturen naar: a.stock@santepartners.nl. Telefonisch kan ook: 06-20701094 of 06-10459638.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk