‘Kunstgreep 2004’

Op zaterdag 4 september luidt De Kom met ‘Kunstgreep 2004’ het nieuwe Nieuwegeinse culturele seizoen in. Tijdens een culturele informatiemarkt in winkelcentrum Cityplaza laten verenigingen en instanties op het gebied van amateurkunst en cultuur uit Nieuwegein zien wat ze in huis hebben. ‘Kunstgreep 2004’ vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur én van 19.00 tot 23.00 uur. De toegang is gratis.

Gedurende ‘Kunstgreep 2004’ staan overdag in Cityplaza kraampjes waar informatie te vinden is over vele Nieuwegeinse culturele verenigingen. Natuurlijk is ook De Kom weer vertegenwoordigd met uitgebreide informatie over de cursussen en activiteiten in het komende cursusseizoen. Daarnaast kunt u er ook terecht voor alle informatie over het nieuwe theaterseizoen. Naast deze culturele informatiemarkt vinden ook muziek -, toneel – en dansoptredens plaats op drie podia in en om het winkelcentrum.

Net als vorig jaar wordt ‘Kunstgreep 2004’ feestelijk afgesloten met professionele optredens op het buitenpodium van het evenementenplein aan de Raadstede (19.00 tot 23.00 uur). Nieuw dit jaar zijn de zogenaamde avondstands. Hier kunt u een hapje en een drankje nuttigen bij diverse kraampjes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk