KunstGein Podium geeft creatieve workshop ‘Acrylic pouring’

Donderdagavond 13 september geeft kunstenares Jasmijn Felix, samen met het KunstGein Podium een workshop ‘Acrylic pouring’ oftewel acrylverf gieten. Om deel te nemen aan deze workshop kun je je nu inschrijven. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Acrylic pouring oftewel acrylverf gieten is een ontzettend interessante en vooral leuke manier om abstracte kunst te maken. Door de acrylverf op de juiste manier te verdunnen wordt deze gietbaar en kun je gaan beginnen met het creëren van prachtige kunstwerken.

Jasmijn Felix is een ware kunstenaar met acrylic pouring. Ze is verslingerd aan het werken met deze techniek die je eindeloos veel mogelijkheden om je creativiteit vorm te geven. Het werkt ook therapeutisch:  terwijl je met je handen bezig bent maakt het ook vaak je hoofd leeg. Jasmijn exposeert t/m 15 september haar ‘Acrylic pouring’ schilderijen in KunstGein Podium.

Tijdens de workshop laat Jasmijn je kennis maken met deze techniek met als resultaat drie verschillende schilderijtjes naar eigen idee gecreëerd. De workshop is geschikt voor beginners. Het benodigde materiaal is aanwezig. Zelf meenemen: oud t-shirt of lap voor eventueel verfspatten!

Inschrijving tot 10 september via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop ‘Acrylic pouring.’ Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 25,00 incl. koffie/thee. De Stadspas is geldig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk