Katern

Kookworkshop ‘Creatief koken’ bij de AHN

Na de enthousiaste reacties van deelnemers en gasten aan de AHN-kookworkshops organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein op 9 februari weer een workshop. Deze keer onder de noemer: ‘Creatief koken met een beperkt budget.’

Tijdens deze kookworkshop wordt er met elkaar een warme tweegangen lunch bereid met een beperkt budget. Een reactie van een deelnemer die onlangs heeft meegedaan: ‘Ik doe nu veel bewuster inkopen en kan nu voor een klein bedrag toch heerlijk koken.’

Vindt u/jij het gezellig om samen met anderen te gaan koken en te eten? Dan bent u van harte welkom bij deze in de recreatieruimte van de Boogh aan het Oortjesburg 2 in Batau Noord. De kookworkshop vindt plaats op zaterdag 9 februari van 10.00 uur tot 12.30 uur. Aansluitend is de gezamenlijke lunch die duurt tot 13.30 uur. Deelname is gratis. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt je snel aan!

De kookworkshop begint met samen te kijken wat er gekookt gaat worden. Daarna volgt een uitleg over het menu en worden er gezamenlijk inkopen gedaan. Na de inkopen wordt er met elkaar en onder begeleiding van een kok aan het kokerellen geslagen. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarbij iedere deelnemer een gast mag uitnodigen om hiervan mee te genieten. Om 13.30 uur is de lunch afgelopen en beginnen we met, voor wie dat wil, de soosmiddag tot 16.00 uur.

Mocht het vervoer een probleem zijn voor de soosmiddag of een eerste keer toch moeilijk, dan kunt u contact opnemen met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Dit kan iedere werkdag telefonisch tussen 10.00 uur en 12.30 uur op: 030-6067409. Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven voor de kookworkshop en/of de lunch:, stuur dan een e-mailtje naar: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl. Telefonisch kan ook via: 030-3073574. De soos kent een vrije inloop.

Enkele deelnemers druk met het bereiden van de maaltijd, jong en oud

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk