Katern

Klaverjascompetitie weer van start

Op donderdagmiddag 4 juni aanstaande gaat de klaverjascompetitie weer van start in het Petanque Centrum in Nieuwegein. Nog wel met enig beperkingen en aanpassingen vanwege het Coronavirus. Het begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De kosten voor deelname bedraagt 4,00 euro. Kom op tijd, want het inschrijven zal wat langer duren vanwege alle regels. Per speeldatum je komst aanmelden via: 06 22 41 40 51 of 06 20 42 09 47 (Jan/Lucy).

De organisatie: ‘Wij willen en moeten dus weten met hoeveel deelnemers we per middag rekening moeten houden – dit met het oog op in eerste instantie de 1.5 meter, dus de beschikbare ruimte en het aantal (grotere) tafels.’

De regels, gesteld van het RIVM zullen gehanteerd worden. ‘Kortom we gaan het proberen met alle zorgvuldigheid die we kunnen en moeten inbrengen, handen wassen, het om de beurt gebruik maken van het toilet, ook in die ruimte extra verzorging zowel voor het gebruikte toilet als voor de handen. Na een rondje kaarten de handen wassen voor de volgende ronde etc.’

Ook wat betreft het bestellen en nuttigen van consumpties zijn er voorwaarden. Bestellen aan de bar en zelf meenemen. Direct met DE PIN betalen. Ook het inschrijfgeld van 4,00 euro wordt vooraf PER PIN betaald. De organisatie zal proberen voor 4 juni aanstaande nog een extra mobiele pin in werking te hebben maar of dat helemaal lukt is nog niet zeker. In het geval dat dit niet lukt vraagt de organisatie om een beetje geduld van u als gasten.

De regels op een rijtje:
Er kan alleen GEPIND worden – zowel inschrijfgeld als consumpties. Per speeldatum je komst aanmelden via 06 22 41 40 51 of 06 20 42 09 47 (Jan/Lucy). Hou rekening met de 1.5 meter en volg de regels op. Regelmatig je handen wassen met de spullen die klaar staan – zeker na elk spelletje! Voel je je verkouden, heb je koorts, moet je regelmatig hoesten: BLIJF THUIS.

Omdat de petanque banen weer in gebruik zijn: parkeren op de parkeerplaats of achter de hal. Kom op tijd – want het inschrijven zal wat langer duren!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk