Kaarslicht in Vreeswijk op woensdag 13 december

Op woensdag 13 december tussen 19:00 uur en 22:00 uur is sfeervol Vreeswijk omgetoverd tot een sprookje. De straatverlichting wordt gedoofd en meer dan 10.000 lichtjes twinkelen u tegemoet. In de straten vindt u koren, zijn er diverse activiteiten en koopt u lekkernijen. In het water ziet u lampjes en fonteinen schitteren, de schepen en de sluizen zijn ook versierd met honderden lichtjes. Op de Handelskade vindt u de sfeervolle kerstmarkt.

Het programma

Activiteit Locatie Van Tot
Kerstmarkt Handelskade 16:00 22:00 uur
Lampionnenoptocht Oud Vreeswijk 18:00 18:50 uur
Vreeswijk bij Kaarslicht Oud Vreeswijk 19:00 22:00 uur
Volkskerstzang Barbarakerk 19:00 20:00 uur
Levende kerststal Raadhuisplein 19:00 21:30 uur
Antieke kerststal, kalligraaf en o.a. miniatuur kermis Oud Vreeswijk 19:00 22:00 uur
Optredens, zang en muziek Oud Vreeswijk 19:00 21:30 uur
Vuurspuwer (3x 20 min.) Koninginnelaan 19:30, 20:15, 21:00 uur
Kerstwensboom Barbarakerk 19:00

 

Vreeswijk gaat digitaal: Download de plattegrond
Tijdens Kaarslicht in Vreeswijk is het in het sprookjesachtige oude dorp niet altijd makkelijk om de weg te vinden naar al het moois dat te zien is in het kaarsjesgebied. Nadia van Dijk heeft daarom een plattegrond gemaakt waarop gemakkelijk te zien is wat waar plaatsvindt. Download snel deze kaart voor op uw telefoon of tablet!

Door gebruik te maken voor de digitale kaart (zie onder dit bericht), hoeft u niets te missen. Het evenemententerrein is op de kaart mooi in beeld gebracht. We hopen dat u daardoor met nog meer plezier Kaarslicht in Vreeswijk zult bezoeken.

Lampionnenoptocht: Laat uw kind zelf een lampion maken
Loopt u ook mee langs de sfeervolle straten met de lampionnenoptocht tijdens Kaarslicht in Vreeswijk op 13 december? Stipt om 18:00 uur start de optocht met de Kerstman in de arrenslee voorop. Geef uw kind op om voorafgaand op woe 29 november een lampion te maken in het dorpshuis.

Kerstmarkt op de Handelskade
De kerstmarkt in Vreeswijk loopt langs de Handelskade. Er zijn meer dan honderd kramen met een groot aanbod aan winter en kerst gerelateerde artikelen en lekkers. De sfeerverlichting en de muziek doen het kerstgevoel als vanouds aanvoelen. De kerstmarkt is van 16:00 uur tot 22:00 uur te bezoeken.

Kerstsfeer proeven in het oude dorp
Ook tijdens de 31e editie zult u de kerstsfeer letterlijk en figuurlijk proeven. In het oude dorp vinden er meerdere activiteiten plaats. De kaarsjesroute leidt u de weg waar u muziek en koren vindt, de kerstwensboom, verlichte authentieke schepen, een kermis in miniatuur en nog meer. Om te voorkomen dat u geen hand meer voor ogen ziet, kunt u gebruikmaken van de digitale kaart die u van te voren kunt downloaden.

Vuurspektakel in het donker
19.30 uur, 20.15 uur en 21.00 uur. Dat zijn de tijden dat u kunt genieten van een sensationele, of eerder vlammende vuuract. In een show van 20 minuten zal een vuurspuwer geweldige stunts laten zien op de hoek van de Koninginnelaan en de Pr. Hendriklaan. De vuurartiest gaat jongleren met vuur, blaast grote vlammen en laat ook een vuurstaf en vuurballen voorbij komen.

De kaart met de locatie van de diverse activiteiten

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk