Katern

Jeugdteam U-10 van de New Stars ongeslagen kampioen

Zaterdag 13 april is het jeugdteam van Basketbalvereniging New Stars (ongeslagen) kampioen geworden in de klasse U-10 (kinderen onder de 10 jaar). De kampioenswedstrijd werd gespeeld in sporthal de Waterlelie in Nieuwegein en de tegenstander was basketbalclub de Woodpeckers uit Houten. Het werd niet echt een spannende wedstrijd. Het team van New Stars uit Nieuwegein won de wedstrijd met maar liefst 37-7.

Afgelopen seizoen werd er twee keer per week hard getraind onder de bezielende leiding van coach Maarten de Jong en zijn assistent coaches Cleo en Menke (beide speelsters uit de meisjes onder 16). Het team is een echt vrienden team geworden en ze beleven veel plezier tijdens de wedstrijden en de trainingen. En dan blijkt wel weer dat de prestaties vanzelf komen!

Christine Aaftink, moeder van één van de spelers: ‘Het leuke aan dit jonge team is dat het een gemengd team is met jongens en meiden en dat dit juist zorgt voor een mooie mix van kwaliteiten. Er wordt goed samengespeeld, overgespeeld en iedereen komt aan de bal!’

Na het behalen van het kampioenschap was er taart én een broodje knakworst om de overwinning gezamenlijk te vieren.

Het Kampioensteam van de U-10 van New Stars

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk