Je voertuig snel en zorgeloos verkopen via OSW in Nieuwegein

Jij wilt je auto verkopen, maar je hebt geen enkel idee waar je moet beginnen. OSW aan de Nijemonde in Nieuwegein helpt je daarbij. Eén ding weet je wel zeker: Je hebt geen zin in gedoe, je wilt de verkoop zo snel mogelijk rond hebben en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Wanneer je jouw voertuig besluit te verkopen via OSW, nemen zij al deze zorgen direct voor je uit handen. Jij meldt het voertuig vrijblijvend aan door het aanmeldformulier in te vullen, en OSW regelt de rest.

Na aanmelding gaat OSW direct voor je aan de slag. Zij plaatsen het voertuig anoniem in hun veiling. Hier kunnen de RDW-erkende inkopers hun bod uitbrengen. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Ga je akkoord? Met slechts een druk op de knop maak je de verkoop definitief en wordt het voertuig opgehaald, betaald en indien nodig gevrijwaard.

En nu kan je natuurlijk denken: Wat gaat dit me dan allemaal wel niet kosten? Nou dan kunnen wij je het volgende mededelen: Een voertuig verkopen via OSW is niet alleen veilig, maar ook nog eens helemaal gratis!

Dus zie je de verkoop van jouw voertuig het liefst makkelijk, betrouwbaar en snel? Meld deze dan vandaag nog aan op OSW.nl. OSW is telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 08.30 – 17.30 uur  via: 030 – 760 10 16. De medewerkers staan voor je klaar om al je vragen en/of opmerkingen te beantwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk