HORNBACH Drive In Nieuwegein maandag 6 juli officieel open

HORNBACH Nieuwegein is de zevende vestiging van de bouwmarktketen in Nederland met een Drive In. Het is de allereerste drive-in bouwmarkt van de regio Utrecht voor consumenten en professionials. Op een oppervlakte van meer dan 4.000m2 vind je ruim 400 kwaliteitsproducten. Die zijn in grote hoeveelheden beschikbaar. Inladen? Super simpel. Je rijdt gewoon met je auto naar het schap. Onze videograaf Bart van Rooijen was aanwezig om het eens uit te proberen.

De HORNBACH aan de Veldwade 3 in Nieuwegein is zeven dagen per week geopend. Momenteel, vanwege corona, van maandag tot en met woensdag van 07.00 tot 18.00 uur (regulier tot 21.00 uur). Op donderdag en vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Assortiment
Het assortiment van de Drive In telt ruim 400 verschillende producten. Zwaardere bouwmaterialen waarmee je onnodig sjouwen wilt vermijden. Je vindt er onder andere: bouwhout, mortels, gevelstenen, wapeningsstaal en lateien, bouwgereedschap, wandprofielen, dakbedekking, isolatiemateriaal, bestrating, zand en grind, lijngoten en drainage. Uiteraard efficiënt opgesteld, zodat je optimaal kunt inladen.

Zo werkt het
Doe je bouwaankopen in drie snelle stappen. De gangpaden van de drive-in zijn extra breed, daarmee staat elke auto en klusbus eerste rang.

  • Inrijden: meld je bij de slagboom en rij de Drive In binnen
  • Inladen: rijd tot het schap, laad de artikelen in en scan ze met de app op je telefoon
  • Betalen: reken alles in één keer af aan de kassa met de QR-code uit de app

Over Hornbach Nieuwegein
Op 26 maart 2003 opende Hornbach de deuren van haar achtste Nederlandse vestiging in Nieuwegein. De bouwmarkt met tuincentrum, die naast de Drive In gelegen is, heeft een oppervlakte van bijna 14.000m2. Met de Drive In van 4.000 m2 komt het totale vloeroppervlakte in Nieuwegein op 18.000m2. De vestiging beschikt over 490 parkeerplaatsen. Met een assortiment van 120.000 artikelen vind je hier alles om jouw bouwproject te realiseren. De vestiging beschikt bovendien over een tuincentrum, dierenafdeling en badkamer- en keukenstudio.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk