Hamsterteam in Nieuwegein weer afgestofd en ….. online

Het bestond al een tijdje: Het Hamsterteam (N)ieuwegein van MOvactor, onze Welzijnsorganisatie. ‘Het delen van initiatieven, slimme oplossingen en leuk nieuws is belangrijk in deze tijd.’ Zo laten de hamsters van MOvactor weten op hun website. ‘En daarom is het Hamstersteam N online, weer online! Het hamsteren van nieuwtjes in deze tijd is gewenst. Fysiek zijn we dan wel uit elkaar maar digitaal zijn we dichterbij dan ooit! Wij als Hamsterteam N speuren en delen onze voorraad aan nieuwtjes met iedereen. En we delen het nieuws weer met anderen’ zo zegt MOvactor.

Persoonlijk heeft onze redactie een verschrikkelijke hekel gekregen aan dat woord ‘hamsteren’, in het leven geroepen door de groot Grutter Albert Heijn. Na, of nu midden in deze Coronacrisis, krijgt dit woordje toch een beladen betekenis. Vooral als ze zeggen: ‘Houden jullie ons voorraadniveau hoog? We hebben honger! Mail ons op vitaminec@movactor.nl.’

Verschillende organisaties uit Nieuwegein, waaronder MOvactor, DE KOM, SportID, De tweede verdieping, VrijwilligersHuis en Samen voor Nieuwegein hebben de handen ineen geslagen om de inwoners van Nieuwegein een optimale vitamine C boost te geven. Dat is goed want zij willen de inwoners inspireren en de weg wijzen naar initiatieven, ideeën laten opdoen en waar je terecht kunt met vragen. ‘In deze tijd houden we fysiek afstand, maar digitaal zijn we heel dichtbij!’ Lees hier meer over hoe je in Nieuwegein Vitmamine C kunt opdoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk