Gratis activiteitenvervoer ouderen met U-pas

Gezamenlijk een uitstapje maken zoals een boottocht of naar een museum of winkelcentrum? De gemeente Nieuwegein biedt gratis activiteitenvervoer voor inwoners vanaf 65 jaar met een minimuminkomen. Op vertoon van de U-pas kunnen zij op zaterdagen voor groepsactiviteiten met de BoodschappenPlusBus mee. Stichting GeinExpress verzorgt het vervoer.

Vrijwillige chauffeurs en begeleiders van Stichting GeinExpress regelen het groepsactiviteitenvervoer. Inwoners vanaf 65 jaar met een U-pas worden thuis opgehaald en later op de dag weer terug gebracht. De BoodschappenPlusBus biedt ook plaats voor een eventuele rolstoel of rollator. Stichting GeinExpress is in Nieuwegein al bekend van activiteitenvervoer voor ouderen. Inwoners kunnen zich op donderdagmiddagen aanmelden voor de activiteiten bij de heer Harry Rietveld op telefoonnummer 06-21234993 of per e-mail op stichtinggeinexpress@hotmail.nl.

Het programma voor de maand November: zaterdag 2 november
Winkelen in Den Bosch met de mogelijkheid om een Bossche bol te eten. Zaterdag 9 november: rondtour Midden Nederland, langs de Reeuwijkse en Nieuwkoopse plassen. Zaterdag 16 november: bezoek aan Paleis Het Loo te Apeldoorn, kosten entree zijn voor eigen rekening. Zaterdag 23 november
Bezoek aan de grootste Bazaar van Nederland te Beverwijk, kosten entree zijn voor eigen rekening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk