Geynwijspunt in Batau gaat weer open

Vanaf maandag 29 juli heeft Batau Noord weer een Geynwijspunt en wel op buurtplein Noord aan de Dukatenburg 1. Vanaf dat moment kunnen inwoners van Nieuwegein daar op de maandag en vrijdag terecht voor informatie en advies op het gebied van welzijn, participatie, inkomen en wonen & zorg. De vrijwilligers en professionals geven antwoord op uw vragen. Ze verwijzen u desgewenst door naar hulporganisaties.

Sinds 1 november 2018 zijn de ruim 40 medewerkers van de Stichting Geynwijs ondergebracht als unit binnen de gemeentelijke organisatie. De stichting is ook per die datum opgeheven. Met deze transformatie heeft de gemeente Nieuwegein weer zelf de regie over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Er ging veel goed maar ook te veel fout. Geynwijs presteerde ver ondermaats en de wachttijden liepen op, mede door de toename van de zorgvragen bij Geynwijs. Door het onderbrengen van Geynwijs als afdeling binnen de gemeente Nieuwegein, lijkt het erop dat deze oplossing de meeste kans biedt, om inwoners van Nieuwegein de optimale zorg te kunnen bieden.

Openingstijden van het Geynwijspunt in Batau Noord:
Tot 1 september zijn de openingstijden als volgt:
maandag 10.00 – 12.00 uur
vrijdag 10.00 – 12.00 uur

Na 1 september zijn de openingstijden:
maandag 9.00 – 12.00 uur
vrijdag 13.00 – 16.00 uur

Naast het Geynwijspunt Noord zijn er ook de volgende Geynwijspunten

Geynwijspunt Zuid aan de
Ratelaar 37
dinsdag 13.00 – 16.00 uur
donderdag 09.00 – 12.00 uur
Geynwijspunt Stadshuis op het
Stadsplein 1
maandag 13.30 – 16.00 uur
woensdag 09.00 – 12.00 uur

One thought on “Geynwijspunt in Batau gaat weer open

  1. Linda

    En jij een baan! Jij een baan, hoppa en jij ook een! Het lijkt de Oprah winfrey show wel. De banen worden weer uitgedeeld (mede mogelijk gemaakt met uw belastinggeld). Een onzinnige locatie wordt opengehouden (met uw belastinggeld) want tja een gemeentehuis met gemeenteloket hebben we niet….toch? Wat een geld wordt er weer over de balk gesmeten! We hadden toch een miljoenentekort?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk