Katern

Geinoord biedt nieuwe activiteit voor senioren

Al een aantal jaar organiseert sv Geinoord op de dinsdagmorgen het wandelvoetbal voor de senioren voor wie het reguliere voetbal te snel gaat. Vanaf 4 februari breidt de vereniging deze activiteit uit met beweging, spel en gezelligheid tijdens de koffie en lunch. Het nieuwe aanbod, in de vorm van het project ‘Geinoord, met en voor elkaar’, is speciaal bedoeld voor inwoners van Nieuwegein van 75 jaar en ouder.

Sommige mensen komen nog maar weinig buiten. Of vinden het te stil in huis. Bij sv Geinoord op sportpark Parkhout kunnen zij op dinsdagen van 09.45 tuur ot 13.30 uur terecht voor koffie, lunch en gezelligheid. Wie zin heeft kan meedoen met een spel (zoals sjoelen, kaarten, een bordspel of darten) of een buitenactiviteit (zoals jeu de boules of een aangepaste beweegactiviteit). Gewoon kijken naar de wandelvoetballers kan natuurlijk ook.

Voor wie, wanneer en waar
Voor mannen en vrouwen vanaf 75 jaar
Elke dinsdag vanaf 4 februari 2020 tussen 09.45 en 13.30 uur
Sportpark Parkhout te Nieuwegein

Deelname, koffie, thee en lunch zijn gratis.
 Vervoer kan geregeld worden. Voor meer informatie: Rien Nijsse 06-48028002 of Gerard van Vliet 06-28150836, stuur een mail naar:  meve@svgeinoord.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk