Katern

Feestweekend Gouden Zeepaardje 19 – 20 januari 2019

Merwestein biedt al jaren volop zwemplezier voor het hele gezin en dit heeft zich ook zeker uitbetaald! Dinsdag 9 oktober 2018 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt. In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar heeft Merwestein voor de tweede keer het Gouden Zeepaardje in ontvangst mogen nemen.

Directeur Ton Bothoff: ‘Natuurlijk zijn wij enorm trots op deze prestatie en willen wij onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de online enquête. Daarom hebben wij een speciaal feestweekend op de planning staan. In het weekend van 19 en 20 januari zullen er verschillende leuke activiteiten in Merwestein plaatsvinden. Zo kun je zaterdag en zondag komen discozwemmen vanaf 13.00 uur en krijgen alle kinderen een gratis suikerspin. Ook liggen er cakejes en gratis koffie klaar voor alle gasten.’

Voor de definitieve planning raadt Merwestein u aan om de website, www.merwestein.nl (onder het kopje Nieuws) goed in de gaten te houden. Het beloofd een feestelijke weekend te worden vol plezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk