FC Utrecht en gemeente Nieuwegein intensiveren samenwerking

Directeur Commercie Joost Broerse en Wethouder van de Gemeente Nieuwegein John van Engelen ondertekenden woensdagmorgen 10 juli jl. een overeenkomst over een samenwerking op maatschappelijk vlak. De reeds bestaande banden worden hiermee aangehaald en de samenwerking tussen de betaalde voetbalorganisatie en de gemeente Nieuwegein worden hiermee geïntensiveerd.

Nieuwegein is de eerste gemeente waarmee FC Utrecht een hernieuwde samenwerking aangaat. Afgelopen seizoenen werkten de twee partijen al nauw samen, maar door het overtekenen van de overeenkomst wordt er alles aan gedaan meer binding te creëren. Zo zal FC Utrecht meer zichtbaar zijn in de Nieuwegein en zullen er maatschappelijke activiteiten georganiseerd worden op locatie, met als hoofdthema’s de pijlers van FC Utrecht maatschappelijk: gezonde leefstijl bij kinderen en eenzaamheid onder ouderen.

Foto van links naar rechts: Marlou Peeters (FC Utrecht Maatschappelijk), John van Engelen (Wethouder Nieuwegein), Joost Broerse (Commercieel Directeur FC Utrecht), Ton Bothoff (Directeur Verbindion) en Cees van Rootselaar (sport coördinator SportID)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk