Expositie ‘Kunstschatten’ in de Oude Werf

Op zaterdag 22 december aanstaande van 13.00 uur tot 16.00 uur houden de docenten van de Oude Werf aan de Stormerdijkstraat in Jutphaas een expositie over hun werk. Deze expositie is gratis te bezoeken en duurt tot vrijdag 4 januari 2019. De openingstijden zijn op zondag 23 december, donderdag 27 t/m zondag 30 december 2018 en woensdag 2 t/m vrijdag 4 januari 2019 van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Tijdens de expositie ‘Kunstschatten’ in de Oude Werf krijgen bezoekers een kijkje in de keuken van de kunstenaar. De docenten doen een boekje open over het maakproces van hun kunst. Hoe komt een schilderij of een tekening eigenlijk tot stand? Kijk live over een schouder mee of blader door een schetsboek. Waar halen Sasja Bork, Nine Kullberg, Lisa Peters Esvelt, Kathrin Locker en Mireille Nagtegaal hun inspiratie vandaan? En hoe maken ze daar Kunst van? U kunt bij hen ook terecht voor meer informatie over workshops en cursussen.

De docenten van de Oude Werf: v.l.n.r. Sasja Bork (schilderen met olieverf), Mireille Nagtegaal (abstract schilderen), Kathrin Locker (acryl schilderen), Nine Kullberg (tekenen) en Lisa Peters Esvelt (soft-pastel).

Kijk voor het complete aanbod van workshops en cursussen in tekenen en schilderen op de website van de Oude Werf.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk