Expositie: ‘boerderij’ bij Kunstgein Podium

Vanaf woensdag 10 juli tot en met zaterdag 10 augustus exposeren de Pastellisten van Open Atelier en groep Special 2019 o.l.v. Lisa Peters Esvelt in Kunstgein Podium. U vindt het Kunstgein Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein.

Tijdens de expositie ‘Boerderij’ zullen ruim 30 pastellisten hun werken tonen. Alle werken zijn gemaakt met soft pastel, een medium waarmee zowel tekenachtig als schilderachtig gewerkt kan worden, en dat laten de kunstenaars dan ook zien! Daarnaast worden gedurende de expositieperiode 4 gratis mini workshops georganiseerd voor maximaal 8 deelnemers per workshop. Aanmelden voor deze workshops kan via www.pastellum.nl/workshops. De mini workshops worden gegeven op: za 20 juli en 3 augustus en op do 18 juli en 1 augustus van 14:00 tot 14:45 uur. Kom kijken en wie weet wordt u ook besmet met het ‘Pastelleritus’ virus.

Kunstgein Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Eén van de kunstenaars is altijd aanwezig. De entree is gratis.

Lisa Peters Esvelt

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk