Erik Blok is 3000-ste BuurtWhatsApper op BuurtWhatsApp Nieuwegein

Vandaag heeft BuurtWhatsApp Nieuwegein de 3000-ste BuurtWhatsApper aangesloten op haar netwerk. Het was Eric Blok uit de wijk Batau Zuid die zich vanmiddag aanmeldde op aanraden van zijn dochter. In januari dit jaar alleen al hebben 619 Nieuwegeiners zich aangesloten op het netwerk om Nieuwegein een stukje veiliger te maken. Vooral de laatste week liep het storm, dit naar aanleiding van berichten over vreemde mensen met rode jassen in verschillende wijken in Nieuwegein.

Eric: ‘Ik vind het een goed initiatief. Juist door zo een grote BuurtWhatsApp staan we sterk met elkaar en kunnen we elkaar goed helpen en zorgen voor een stukje veiligheid. Ik roep dan ook iedereen op die nog niet is aangesloten het juist wel te doen.’

De interactievekaart met de aangesloten BuurtWhatsAppers op de redactie van pen.nl

Meer over BuurtWhatsApp Nieuwegein vindt u op de speciale Facebookpagina. Hier leest u ook hoe u zich kunt aanmelden. Ook door de website van De Digitale Stad Nieuwegein op Facebook te ‘liken’ wordt u snel op de hoogte gehouden over het nieuws bij u in de omgeving. De Facebookpagina van De Digitale Stad Nieuwegein is: https://www.facebook.com/penpuntnl. Mensen die geen Facebook hebben sturen gewoon een WhatsAppje met de straatnaam en het huisnummer naar: 06-82474800.

Op de foto: Eric Blok

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk