Eet Mee! met de feestdagen – Een plekje vrij of bij iemand aanschuiven?

Stichting Eet Mee! brengt het hele jaar door mensen met elkaar in contact via gezellige etentjes bij iemand thuis. De Kerstdagen zijn ook bij uitstek dagen dat mensen daar behoefte aan hebben. Samen het kerstmaal eten en mooie gesprekken voeren in een warme huiselijke sfeer, Annelies Kastein van de Stichting Eet Mee!: ‘Eet Mee zorgt dat dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk is. Heb je op 24, 25 of 26 december een of meer plekken vrij aan je eettafel? Of wil je graag als gast aanschuiven op een van die dagen? Wij maken een mooie match voor je. Je kunt je tot 10 december aanmelden via www.eetmee.nl of telefonisch via 030-2213498.’

Al tien jaar verbindt vrijwilligersorganisatie Stichting Eet Mee!, mensen in de regio Utrecht. Annelies Kastein: ‘Wij matchen gasten en eetadressen en laten hen samen eten bij de gastvrouw of -heer thuis. Op deze manier maken onze deelnemers een praatje met buurtgenoten die ze normaal nooit spreken, leren ze nieuwe culturen kennen of helpen ze anderen aan sociale contacten. Wat hun reden ook is om mee te doen, wij zien het als onze uitdaging om een match op maat te maken. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en achtergrond. Wel besteden we extra aandacht aan vluchtelingen, studenten en ouderen.’

Meedoen
Wil je als oudere regelmatig als gast bij een van onze gezellige eetadressen aanschuiven voor een praatje en een lekkere maaltijd? Neem dan contact met ons op. Stichting Eet Mee! maakt een mooie match voor je.

Wil je een of twee keer per maand een senior als vaste gast aan tafel ontvangen? Graag! Meld je aan via telefoonnummer: 030-2213498 of via de website van Stichting Eet Mee!

Weten wie er in je buurt wonen, even zwaaien in het voorbijgaan en een nieuwe eetafspraak op de kalender: daar wordt de wereld net een beetje mooier van! Eet Mee! wordt in Nieuwegein mogelijk gemaakt met bijdragen van de gemeente Nieuwegein, Monuta Helpt en Rabobank Utrecht en omstreken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk