Dorpshuis Fort Vreeswijk doet mee aan NLdoet op 14 maart

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 16e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Dorpshuis Fort Vreeswijk doet ook weer mee op zaterdag 14 maart en heeft twee klussen te klaren: het het maken van een afdak voor de golfkar en diverse schoonmaakwerkzaamheden op en rond het Dorpshuis op Fort Vreeswijk.

Carin van Meegen van dorpshuis Fort Vreeswijk: ‘Tijdens NLdoet worden ieder jaar bergen werk verzet. Dat is ons in de voorgaande jaren al gebleken. We zijn daar ontzettend blij mee, want en zijn altijd klussen waar we niet aan toe komen. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Wij zijn op zaterdag 14 maart aanstaande aanwezig tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Natuurlijk zorgt het dorpshuis voor een heerlijke lunch. Door samen de schouders eronder te zetten maken we de wereld weer een beetje mooier.’

Wilt u meehelpen op NLdoet op dorpshuis Vreeswijk? Dan kunt u zich aanmelden bij Carin van Meegen via het e-mailadres: vrijwilligersfortvreeswijk@gmail.com. Telefonisch kan ook: 06 – 294 56 967.

Tijd, data en lokatie
Datum: 14 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur
Waar: Fort Vreeswijk 1a, 3433 ZZ Nieuwegein
Klus1: Maken van een afdak voor de golfkar
Klus 2: Schoonmaakwerkzaamheden op en rond het Dorpshuis

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk