Derde Zomerfestival van het jaar bij de AHN

Muzikaal feest van herkenning bij AHN-zomerfestival met Dick Hegger! Zo’n 45 bezoekers genoten zaterdag 25 juli bij het AHN-zomerfestival van onder andere van het ‘Ritme van de Regen’. Zanger en gitarist Dick Hegger zong vele gouwe ouwe; het werd een feest van herkenning! En de sfeer zat er weer goed in.

De bezoekers genoten van het optreden van Dick Hegger

Zaterdag 1 augustus aanstaande zijn geïnteresseerden weer welkom bij de derde editie van het zomerfestival. Naast de gebruikelijke gezelligheid, kunt u onder leiding van Ria Schakel eenvoudige beweegoefeningen doen. De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Aanmelden is vanwege de Coronapandemie wel verplicht. Aanmelden kan via het e-mail adres: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch: 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk