Dementie en recht: wat zegt de wet daarvan?’

Op donderdag 25 oktober aanstaande is een notaris van Dijkstra-Sutter Notarissen te gast in het Alzheimer Café in Nieuwegein. Tijdens het Alzheimer Café zal worden gesproken over de juridische zaken die een rol spelen bij dementie. Bijvoorbeeld: blijft een wilsverklaring geldig bij dementie? Wat kun je vooraf regelen door middel van een levenstestament? Hoe is de vertegenwoordiging geregeld van mensen die door hun ziekte niet meer in staat zijn weloverwogen beslissingen te nemen?

De inloop begint om 19.00 uur, dan staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview met de gastspreker. Na de pauze kunt u uw eigen vragen stellen of uw eigen ervaringen delen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en om even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens van Zorgspectrum: 06-10104432 of Annette Stock van het Vitras: 06-10459638. De avond wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, Zorgspectrum en Vitras.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk