De Wenck wordt ‘Jut & Zo’

De bewonersgroep in Jutphaas/Wijkersloot hebben afgelopen week het beheer overgenomen van de ontmoetingsruimte De Wenck aan het Wenckebachplantsoen 85A. Een ontmoetingsruimte voor wijkbewoners met activiteiten, om samen te eten en voor ontspanning.

Inge Visser, een van de initiatienemers: ‘Op 20 december hebben wij als bewonersgroep het beheer van De Wenck overgenomen. Samen willen we van deze mooie ruimte een welkome plek maken voor iedereen in de wijk. Een bruisende ontmoetingsplek en broedplaats voor ideeën en initiatieven, voor jong en ouder. Hierbij worden we ondersteund door de professionals van KOEK*.’

Nieuwe wind, nieuwe naam
‘We willen écht een nieuwe start maken, met nieuwe mensen, nieuwe activiteiten en een nieuw interieur. Hierbij vinden we een nieuwe naam ook op z’n plaats: Jut & Zo.’

Kom je meedoen?
Om van ‘Jut & Zo’ dé ontmoetingsplek te maken voor en door de wijk, hebben de initiatiefnemers ideeën nodig van de wijkbewoners! Heb je een idee, ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je gewoon eens kennismaken? Kom dan een kopje koffie/thee drinken of naar een van de activiteiten. Je vindt de kalender op Facebook: JutenZo. Of neem contact op met Carletta (06-29281308, carlettabakker@gmail.com) of Janneke van Wijk (030-6033281) of via het algemene mailadres jutenzo20@gmail.com.

Openingsfeestje
De start van Jut & Zo zal feestelijk worden ingeluid. Wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd op donderdag 23 januari van 17.00 uur tot 19.00 uur in ‘Jut & Zo’ aan het Wenckebachplantsoen 85a om deze opening te vieren.

  • KOEK staat voor Klimmen Op Eigen Kracht en is al 1,5 jaar actief in de wijk Jutphaas/Wijkersloot met hun pipowagen. KOEK is een door de gemeente Nieuwegein ondersteund project waarin buurtbewoners worden gestimuleerd en gemotiveerd om hun passie en inspiratie in te zetten voor zichzelf en de samenleving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk