‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De klok is achteruit, maar het is nog steeds vroeg donker. Ik herinner me nog mijn schooljaren, met mijn lamp aangesloten op een zwaar dynamo. Dat was trappen! Nu gaat alles op led en zijn de dynamo’s een stuk lichter. En heb je geen dynamo? Dan kan je zo een los lampje kopen. Zet jezelf in de spotlight! In het verkeer mag het!’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Er zijn al drie delen!

Kinderboek 'Losse Tanden'

HvdH02
€9.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Auteur Heleen van den Hoven woont al ruim dertig jaar in Nieuwegein. Ze schreef de thrillers Het Carpa Complot, De speelgoedman en Het Tango algoritme. Toen haar kinderen nog klein waren, maakte Heleen enkele kinderboeken die spelen in de wijk Zuilenstein: De Troonladder en Losse Tanden.

Een spannend leesboek (AVI 7) voor kinderen met sterke zenuwen en losse tanden. Voorlezen vanaf 5 jaar. Wat gebeurt er wanneer je een tand in de tuin gooit en je kunt hem niet meer terugvinden? Waarom stort de schuur van buurman Piet in? Wie heeft de poten van de tafel doorgeknaagd? De wetenschap en de media storten zich op Nieuwegein, waar een mysterie voor vernielingen zorgt. Waar komen al die gebitten vandaan? En hoe komen we er af? Joep en zijn vader lossen met gevaar voor eigen vingers het raadsel op en bevrijden Nieuwegein van de losse tanden.

Lees dit boek als je wilt weten waarom er in Nieuwegein zoveel tuinen met straatstenen zijn. De illustraties van Rik de Kock maken het boek nog spannender. Fijn om voor te lezen. Bovendien is het een leuk boek voor beginnende lezers (met losse tanden). Paperback, 48 blz. met zwart-wit illustraties van Rik de Kock.

Bewaar dit product voor later

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk