‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Ik ga al jaren niet meer naar de middelbare school. Toch herinner ik mij onze ‘kantine’ nog levendig. Niet dat ik daar dingen haalde, want ik was zo’n braaf leerlingetje dat altijd haar eigen boterhammetjes meenam. Ik weet dus eigenlijk niet eens wat ze daar verkochten. Ik herinner me chocoladerepen en gevulde koeken… maar daar houd het wel op. Volgens mij was het niet al te gezond. Had ik er wel gekocht als ze gezonde opties hadden? Tja, naar mijn werk nam ik ook altijd mijn eigen boterhammen mee… Nu ik thuis werk smeer ik ook tussen de middag brood. Wat hebben mijn lezers eigenlijk met de lunch?’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren