‘De strip van Kim houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Herinner je je nog strip 649? Midden in de nacht belde iemand aan om te vertellen dat ze een nieuwe baan had en dat ze mij als klant zou missen. Superleuk, natuurlijk, dat overkomt je maar één keer! Dus toen deze week weer midden in de nacht werd aangebeld… Alleen ditmaal stond de politie voor de deur! Je schrikt behoorlijk; wat is er gebeurd? Nou, gelukkig niet meer dan een typefoutje in de navigatie. Verkeerd adres!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren