‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Wie mijn werk buiten Pen.nl volgt, weet dat ik wat met Fantasy heb. Vooral middeleeuws zwaardvechten en magie trekken mijn aandacht. Magie kan ik niet leren… maar zwaardvechten wel! In Nieuwegein! Per toeval ontdekte ik Zwaard & Steen (https://www.zwaard-steen.org/ ); een sportclub voor de Europese middeleeuwse krijgskunsten. Ze boden een proefles aan en daar zei ik geen nee tegen! De bedoeling was dat ik alleen zou kijken en tekenen, maar dat ging even anders! Spierpijn! Maar wat was het leuk! Ik kan het zeker aanraden, als je eens een andere, intensieve sport zoekt.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk