‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Strip van Kim Houtzager

Kim: ‘Ik heb geen bezwaar tegen het openbaar vervoer. Je komt vaak prima waar je moet zijn. Ja, er gaat wel eens wat mis en soms moet je even wachten. Afgelopen zaterdag heb ik gemerkt hoe het erg mis kon gaan. Een bus die maar één keer in het uur zou gaan, kwam niet. De tweede was bijna een half uur te laat en had ik bijna gemist omdat ik het net op wilde geven! Op de terugweg ging het al even lekker: volgens het informatiebord was de bus al weg, dus toen ik naar de volgende halte liep… kwam hij opeens voorbij! Ik kan je zeggen, die dag was ik koud tot op het bot. Maar… het levert wel weer een Pen-i op!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk