‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Strip van Kim Houtzager

Kim: ‘In ons huishouden hebben we een regel: we kopen niet aan de deur. Geen prachtige aanbiedingen, geen welwillende klusjesmannen… zelfs niet voor één of ander onbekend maar oh-zo-goed doel. We krijgen best vaak bezoek van mensen die het aloude beroep van deur-tot-deurverkoper uitvoeren. De meesten accepteren de eerste ‘nee, dank je’. Sommige mensen moet je je even voor herhalen. Een derde… tja, punten voor creativiteit dan maar.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk