‘De Burgemeester Kookt’ verplaatst naar maart 2021

Het gastronomisch netwerkevenement ‘De Burgemeester Kookt’ in Nieuwegein gaat dit jaar niet door. Het Coronavirus gooit roet in het eten. In overleg met burgemeester Frans Backhuijs is besloten om het evenement, dat zoals gebruikelijk zal worden gehouden in oktober, te verplaatsen naar volgend jaar.

Arnold van Anraad: ‘We verschuiven hem, met bijna zekerheid, naar vrijdag 26 maart 2021.’ Het goede doel van deze speciale avond is deze keer: Theater Totaal. Theater Totaal is een muziek- & theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking in ons Stadstheater en Kunstencentrum DE KOM.

De avond zal volgend jaar zoals gebruikelijk weer bestaan uit een diner, geheel klaargemaakt door burgemeester Frans Backhuijs met een kleine veiling/verloting en muziek.

De bijdrage voor deze avond blijft gelijk aan voorgaande jaren 85,00 euro p.p. voor diner, alle drankjes, muziek  etc. Het is mogelijk nu al een geheel vrijblijvende vooraanmelding te doen. Dat kan door een e-mail te sturen naar Arnold van Anraad: deburgemeesterkookt@vananraad.com.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk