Katern

Bergsportdag 2019 in het NBC in Nieuwegein

Op zondag 20 januari 2019 organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Bergsportdag in het Nieuwegeins Business Center (NBC) in Nieuwegein. Het evenement is de start van de bergvakantie. Of je nou gaat wandelen, klimmen of zelfs trailrunnen. Klik hier voor het programma.

Meer dan 5.000 bezoekers volgen lezingen en workshops, bekijken de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bergsportmateriaal en laten zich inspireren voor hun volgende avontuur in de bergen. De beurs is geopend van 09.45 uur tot 17.00 uur. Tickets voor de beurs zijn hier te koop. Het NBC is gevestigd aan De Blokhoeve 1 in Nieuwegein.

100% klimaatneutraal
De Bergsportdag wordt 100% klimaatneutraal georganiseerd. Omdat we duurzaamheid zo belangrijk vinden, komt dit veelvuldig terug in het lezingen- en workshopprogramma.

Zo kan je bijvoorbeeld je eigen CO2 voetafdruk berekenen en krijg je tips hoe je dit zoveel mogelijk kan reduceren tijdens je volgende bergsportavontuur. Kijk voor alle lezingen en workshops in het programma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk