Katern

Beginnersbridge voor senioren

Voor inwoners van Nieuwegein van 55 jaar en ouder starten op dinsdag 17 en donderdag 19 september de bridgecursussen in het kader van het gemeentelijk project: ‘Beginners Bridge voor Senioren.’ De cursus wordt verzorgd door Bridgeclub Nieuwegein.

In Nieuwegein noord wordt op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur lesgegeven in het gebouw van atletiekvereniging Atverni aan de Galecop 6 en op in Nieuwegein zuid op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur bij tennisvereniging Vreeswijk aan de Anemoonstraat 68A.

Dankzij de financiële steun vanuit de Gemeente kost deelname aan de cursus slechts € 110,-. (inclusief twee lesboeken en lesmateriaal). De cursus omvat 30 lessen. Diegenen die in het bezit zijn van een stadspas maken aanspraak op subsidie.

Bridge is een actieve denksport die in Nederland in clubverband, beoefend wordt door ongeveer 115.000 mensen. Het aantal recreatieve bridgers is vele malen groter. De cursus biedt de deelnemers de kans om stap voor stap kennis te maken met het bridgespel, onder begeleiding van ervaren bridgedocenten. Daarnaast is bridge uitermate geschikt voor het leggen van nieuwe sociale contacten.

Aanmelding en meer informatie over de cursus zijn te verkrijgen bij: José Canton, vice-voorzitter van Bridgeclub Nieuwegein. Telefonisch bereikbaar onder telefoon 030-6033961 of mobiel via 06-532 417 29; mailadres jose.canton@kpnmail.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk