Bakker Bart opent nieuwe winkel in centrum van Nieuwegein

Bakker Bart opent deze maand een vestigingen in de lijn van de nieuwe winkelformule in Nieuwegein. Dat gebeurt op donderdag 12 oktober in Nieuwegein, dit laat Bakkerswereld.nl ons weten. Bakker Bart heeft eerder in Nieuwegein gezeten op Cityplaza op Foodplaza.

In Nieuwegein heeft Bakker Bart een winkelpand van Wereldhave gehuurd in Winkelcentrum Cityplaza. De vestiging van Bakker Bart wordt geopend aan de Markt 32, naast Le Bloem en Ekoplaza. De winkel wordt geëxploiteerd door franchisenemer Jos Brons.

Nieuwe winkelformule
De bakkerijen worden compleet ingericht volgens de nieuwe winkelformule. Hiermee zijn er wederom twee nieuwe winkelgebieden in Nederland verrijkt met een eigentijdse Bakker Bart met ambachtelijke uitstraling. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: ‘Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij opnieuw twee nieuwe Bakker Bart-winkels toegevoegd hebben die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’. De andere nieuwe vestiging komt in Emmen.’

Consumentenonderzoek leidde tot formule
Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: ‘Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Inmiddels zijn al diverse nieuwe winkels geopend en heropend. Op donderdag 12 vieren we de opening van onze nieuwe winkel in Nieuwegein. De nieuwe formule wordt de komende tijd verder uitgerold.’

Centrale plaats voor het bakproces
Centraal in de nieuwe formule staat het bakproces. Onder toeziend oog van de klanten wordt de hele dag door vers brood en andere broodproducten gebakken. Op die manier wordt de slogan ‘altijd lekker vers’ waargemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk