Alzheimer café Nieuwegein: 10 jaar Alzheimercafé

Op donderdag 26 september 2019 vanaf 19.00 uur viert Alzheimercafé Nieuwegein het tienjarig bestaan. Theatergroep Ervarea verzorgt de invulling van de avond. Theater-scènes worden afgewisseld met stukjes kennisoverdracht over het dementieproces en over het maken van contact met mensen met dementie. Verschillende oudgedienden zullen aanwezig zijn, evenals de voorzitter van het bestuur van Alzheimer Lekstroom. Er komt extra aandacht voor de vrijwilligers die het café mogelijk maken. We hopen van harte dat u deze gelegenheid met ons komt vieren.

Vanaf 19.00 uur staan koffie en gebak klaar, het programma begint om 19.30 uur. Gedurende de hele avond is er gelegenheid voor het stellen van vragen en om eigen ervaringen te bespreken. Het Alzheimer Café, dat gehouden wordt in ZorgSpectrum locatie Vreeswijk aan de Lekboulevard 10 in Nieuwegein Zuid, eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en om even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens: 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock, 06-10459638 (Vitras). Alzheimercafé Nieuwegein wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum, Vitras en MoVactor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk