AHN Zomerfestival houdt slotmiddag met dans en muziek

Zaterdag 29 augustus is de slotmiddag van het AHN Zomerfestival. Veel inwoners uit Nieuwegein hebben de afgelopen 6 zaterdagen kunnen genieten van een divers aanbod van activiteiten. Traditiegetrouw wordt het AHN Zomerfestival feestelijk afgesloten, ook dit jaar gebeurt dat weer met Country Line Dance Fort Vreeswijk o.l.v. Ton Vermeulen. Het belooft weer een gezellige happening te worden. U kunt lekker meedoen of op uw stoel heerlijk genieten van de muziek en elkaars gezelschap.

De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) zorgt voor een hapje en een drankje. Ook deze keer wordt het Zomerfestival gehouden in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 (Galecop).

Aanmelden is vanwege de Coronapandemie wel verplicht. Voor deze activiteit geldt een maximum van 40 deelnemers, dus geef u snel op want vol is vol! Aanmelden kan via begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409. Op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk