AHN Zomerfestival 2020 met Mel@nie

Op zaterdag 22 augustus aanstaande is er voor de inwoners van Nieuwegein weer gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens het AHN Zomerfestival 2020. Deze keer mogen is Mel@nie. Deze singer-songwriter heeft vorig jaar de gasten een heerlijke middag bezorgd. De organisatie hoopt dus weer op een spetterend optreden.

Met haar liefde voor Countrypop wist Mel@nie vele harten te veroveren. Inmiddels timmert zij behoorlijk aan de weg en ook op tv en talentenshows is zij zeer populair en is men onder de indruk van haar stem. Kortom; van harte aanbevolen om hierbij aanwezig te zijn.

De middag begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) zorgt voor een hapje en een drankje.

De middag wordt gehouden in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 (Galecop). Aanmelden is vanwege de Coronapandemie wel verplicht.  Aanmelden kan via begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409. Op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk