AHN-groepsactiviteiten weer van start

Na ruim drie maanden van isolement heeft de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN), afgelopen zaterdag 13 juni een eerste ‘outbreak’- bijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst was speciaal bedoeld voor  de deelnemers en vrijwilligers van de AHN.

‘Even weg van huis, andere mensen ontmoeten en los komen van je dagelijkse beslommeringen. Dat is meer dan gelukt’ aldus Rina Kuster-de Reijke, begeleider bij de AHN. ‘Iedereen was erg blij elkaar weer te ontmoeten om elkaar bij te praten.’ Voor een hapje en een drankje werd gezorgd en alles vond plaats binnen de 1,5 meter richtlijnen van het RIVM.

Op zaterdag 27 juni aanstaande staat de volgende bijeenkomst gepland. Wil jij daarbij zijn, geef je dan op via telefoonnummer: 030-6067409 of stuur een e-mailtje met je contactgegevens naar: info@hulpdienstnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren