Agressieve winkeldief aan de Veldwade

Een medewerker van een winkel betrapte op dinsdagavond 13 november een dief, waarna de winkeldief agressief werd. Rond 18.45 uur zag een medewerker van een winkel aan de Veldwade dat een man enkele halfduims metalen ringen uit een stelling pakte en in zijn kleding stopte. De man liep langs de kassa, maar betaalde de ringen niet. De medewerker sprak hem aan, maar de winkeldief, een 37-jarige man uit Maarssen, wilde ervandoor gaan. Daarop pakte de medewerker hem vast, waarop hij probeerde los te komen en zich verzette. Vervolgens wist de medewerker met behulp van twee collega’s de verdachte onder controle te krijgen.

Agenten kwamen ter plaatse en namen de aangehouden verdachte over. Hij bleek inderdaad twee metalen ringen in zijn kleding te hebben gestopt. De agenten brachten hem over naar het politiebureau. De winkelmedewerker deed aangifte van diefstal met geweld. De verdachte bekende de diefstal en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren