Aflevering 7 van KOM OP! peptalkshow

Vitamine A, vitamine B… vitamine C, D, E en P! In deze gekke tijd kunnen we wel een beetje hoop, vreugde, troost en inspiratie gebruiken. Daarom deelt DE KOM vitamine peptalk uit: een aanvullend supplement en een echte boost voor je afweersysteem. Dus KOM OP! en kijk iedere week naar de KOM OP! peptalkshow via internet met presentator Oscar Kocken.

Oscar spreekt met wethouder Ellie Eggengoor over de impact van de maatregelen op ondernemers in Nieuwegein. Ook zijn ondernemers Christ van Loon en Ilja Jansen te gast. En Theatergroep Piepschuim heeft met aluminiumhoedjes dé oplossing gevonden voor diverse probleempjes.

Nu je niet naar het stadstheater en kunstencentrum in de binnenstad van Nieuwegein toe kunt komen, brengt presentator Oscar Kocken DE KOM bij je thuis. Een heerlijke oppepper van de woensdagavond. Oscar interviewt in de KOM OP! Peptalkshow artiesten die in deze periode in DE KOM opgetreden zouden hebben en mensen die van een nood een deugd maken. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners komen aan bod. Verder zijn er optredens en krijg je een kijkje achter de schermen van DE (gesloten) KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk