Katern

Aanleg sportvelden Parkhout gestart

De werkzaamheden aan het sportpark Parkhout zijn vrijdag 30 september gestart. Een natuurgrasveld op sportpark Zandveld wordt omgebouwd tot kunstgrasveld. Aannemer Jos Scholman B.V. heeft opdracht gekregen voor de aanleg van de onderbouw van twee kunstgrasvelden. Tegelijkertijd met de werkzaamheden op sportpark Zandveld, wordt het hoofdveld van voetbalvereniging JSV op sportpark Galecop wat momenteel bestaat uit natuurgras omgebouwd tot kunstgrasveld.

De drie voetbalverenigingen kunnen de kunstgrasvelden naar verwachting begin november in gebruik nemen. Naast de aanleg van het kunstgrasveld op sportpark Zandveld wordt er ook gewerkt aan de bouw van een nieuwe gezamenlijke accommodatie voor Geinoord en VSV Vreeswijk. Daarbij komen ook parkeerplaatsen en een nieuw fietspad.

aanlegsportveldengeinoord2016

Van links naar rechts: Freek den Brok (SV Geinoord), wethouder sportzaken Hans Adriani, Adrie van Raaij (VSV Vreeswijk) en Ton van Kippersluis (JSV). Foto: Marco Spelten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren