‘Girls just wanna have fun’

Liefhebbers van dance, jazz, klassiek en pop zijn op zaterdagavond 13 november a.s. om 20.00 uur welkom in het compleet verbouwde Nieuwegeinse buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg. Meerstemmig, expressief en swingend vrouwenkoor ‘refreshSing’ en live-performers ‘Access to vibes’ staan garant voor een spetterend, swingend programma vol glitter en glamour dat afgesloten wordt door DJ Teyo.

Meer dan 20 jaar zong refreshSing als ‘New City Harmonizers’ barbershop. Onder leiding van dirigent Peter Elbertse is het roer de laatste anderhalf jaar stevig omgegooid. Dat resulteerde in een nieuwe naam: refreshSing! En in een compleet ander repertoire van pop, soul, ballads, musicalhits, medleys en wereldmuziek van jaren zestig tot nu. Zo’n 25 vrouwen, variërend in leeftijd (25+), swingen de pan uit met nummers van bijvoorbeeld Aretha Franklin, Whitney Houston, Billy Joël, John Lennon & Paul McCartney of Phil Collins. Altijd meerstemmig, a capella of begeleid door muziekband.

De kaarten kosten € 7,50 per persoon en zijn te koop bij buurtcentrum Feniks. Na de uitvoering vindt er een disco plaats!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk