Zwangere vrouw plundert rekening bejaarde

De politie in Nieuwegein heeft een duidelijk signalement van de verdachte die op zaterdag 23 mei j.l. een bankpas stal van een bejaarde vrouw en later vijf keer met de pas pinde en 1.900,- euro van de rekening plunderde. De politie schakelt uw hulp in.

Nadat het slachtoffer met haar bankpas afrekende bij de Lidl aan de Waardijnburg op winkelcentrum Muntplein, werd haar pas gestolen. Kort daarna werd er met de pas gepind bij twee geldautomaten in de buurt van winkelcentrum Cityplaza. Diezelfde middag werd er bij de kassa van de speelautomatenhal in Maarssen geld opgenomen. Later werd er nog misbruik gemaakt van de pas in Utrecht, Dordrecht en Rotterdam.

Op bewakingsbeelden (klik op het videocameraatje hieronder) van de speelautomatenhal is duidelijk te zien dat de verdachte vrouw op dat moment zwanger is. Inmiddels zou ze een baby van een paar maanden oud moeten hebben.

De vrouw is 20 tot 30 jaar, heeft een blanke tot lichtgetinte huidskleur en droeg haar donkerblonde tot bruine haar in een paardenstaart. Ze heeft een smal, langwerpig gezicht en droeg een witte jas en witte schoenen.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of bekenden van de verdachte. Tips voor de politie kunnen gratis doorgegeven worden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk