Zeemanskoor De Brulboei uit Nieuwegein geeft een Benefietconcert

In het jaar dat het bekende zeemanskoor ‘De Brulboei’ zijn 20 jarig bestaan gaat vieren, organiseert het op 4 november a.s. een bijzonder benefietconcert in kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid.

‘De Brulboei’ staat bekend als een koor, dat zorgt voor een gezellige avond met een heerlijke sfeer, kortom een feestje. Ieder jaar organiseert ‘De Brulboei’ een benefietconcert waarvan de opbrengst bestemd is voor één of meerdere goede doelen. Dit jaar wordt de opbrengst gereserveerd voor instellingen, die wel eens van een concert van “De Brulboei” willen genieten maar daar niet de financiële middelen voor hebben. Hierbij valt te denken aan een verzorgings- of verpleeghuis, maar ook andere instellingen die krap bij kas zitten kunnen hiervoor een verzoek indienen bij de penningmeester van het zeemanskoor: Rob Timmermans, zijn telefoonnummer is: 06-50459233.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar bij de leden van ‘De Brulboei’ en op 4 november aan de zaal. De kosten zijn 8 euro, dit is inclusief een consumptiebon. Hert begint om 20.00 uur maar de zaal gaat al open om 19.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk