Zaterdag 23 september Rommelroute in Fokkesteeg

Op zaterdag 23 september aanstaande vindt er in de wijk Fokkesteeg een Rommelroute plaats. Deze wordt gehouden in verschillende straten, verspreid over de wijk, en duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Deze rommelroute is een initiatief van ‘Bewoners initiatieven Fokkesteeg.’ Wilt u ook meedoen met de Rommelroute in uw wijk? Meld u zich dan aan bij het Bewoners initiatief Fokkesteeg door een e-mail te sturen naar: bewonersfokkesteeg@gmail.com

In diverse voortuinen, garages, schuren of op parkeerplaatsen zullen de bewoners die dag allerlei tweedehands of zelfgemaakte spullen verkopen. Niet alleen bewoners uit de wijk worden uitgenodigd maar ook bewoners uit andere wijken van Nieuwegein kunnen kijken ofer wat van hun gading bij zit.

Een paar regels: commerciële verkoop of verkoop van eten of drinken mag niet, wel mag u bezoekers iets te eten of drinken aanbieden, gewoon voor de gezelligheid, als u dat wilt (geen verplichting). Ook verkoop op de openbare weg is niet toegestaan.

De organisatie laat weten dat er al 21 verkooppunten aangemeld zijn, verspreid over de drie delen van de wijk. De komende tijd zullen nog meer verkooppunten zich aanmelden, zo verwacht de organisatie. Wanneer het definitieve aantal bekend is zal vanaf De Digitale Stad Nieuwegein een kaartje te downloaden zijn met alle verkooppunten in de wijk. Dit kaartje kunt u hier al zien en is op uw mobieltje gelijk een routeplanner tijdens de dag van de Rommelroute.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk