Workshops Basis tekenen o.l.v. Emad Al fatly in KunstGein Podium

Na zijn  succesvolle workshops “Tekenen met het grijze potlood” en “Textuur Tekenen” geeft de kunstenaar en architect Emad Al Fatly wederom enkele  workshops: “Tinten” en “Schaduw”. De workshops zullen worden gegeven in het Atrium van het Stadshuis in Nieuwegein en vinden plaats op dinsdag 10 en dinsdag 17 januari 2017 van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Aan de hand van toegankelijke oefeningen en naar eigen waarneming,  leert Emad u verschillende tekentechnieken. Beide workshops zijn geschikt voor beginners en voor hen die al eerder een cursus hebben gevolgd, het benodigde materiaal is aanwezig. Inschrijving tot 3 januari via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop tinten en/of schaduw tekenen. Na bevestiging inschrijving betaling per workshop p.p. € 9,00 incl. koffie/thee. Stadspas geldig.

Workshop 1: Tinten
De eerste workshop gaat over tinten. Emad start de les met essentiële informatie over de verschillende soorten potloden, algemene informatie over hoe je het gebruikt, soorten papier en diverse  technieken met het potlood. Bijv.: Wat zijn de mogelijkheden  om van licht naar donker te gaan en wat gebeurt er als je druk uitoefent met je potlood… kortom het komt allemaal aanbod

Workshop  2: Schaduw
Aan de schaduw kun je zien of het ochtend, middag of avond is, hoe kan dat? Hoe teken je een schaduw en is er een verschil met buitenlicht of kunstlicht? En hoe teken je lichtweerkaatsingen op weerkaatsende materialen zoals water en marmer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk