Workshop Textuur Tekenen door Emad Al Fatly

Na zijn  succesvolle workshops “Tekenen met het grijze potlood” geeft de kunstenaar en architect  Emad Al Fatly wederom een workshop “Textuur tekenen” met als onderwerp water. De workshop zal worden gegeven in het Atrium van het Stadshuis in Nieuwegein en vindt plaats op donderdag 13 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Water heeft vele verschijningsvormen, zoals: stilstaand, bewegend, spiegelend, bruisend, spattend en met drijvende voorwerpen, of met een plons. De techniek van ieder onderdeel legt Emad eerst uit en daarna kun je meteen aan de slag. Het uiteindelijke doel is dat iedereen aan het einde van de avond  met een mooie tekening naar huis gaat, waarin zoveel mogelijk waterelementen zijn verwerkt.

De workshop is voor iedereen en tekenervaring is niet nodig, het benodigde materiaal is aanwezig. Bij over-inschrijvingen zal er een tweede workshop worden georganiseerd. Inschrijving tot  10 oktober via stichtingkunstgein@gmail.com o.v.v. Workshop Textuur Tekenen. Na bevestiging inschrijving betaling p.p. € 8,50 incl. koffie/thee. Stadspas is geldig.

emadalfatly

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk