Workshop “Samen promoten we Nieuwegein”

Vindt u het prettig wonen in Nieuwegein? En vindt u het leuk om samen met andere Nieuwegeiners mee te denken over het promoten van onze stad? De gemeente organiseert op 24 januari een interessante workshop. Meldt u zich aan? U kunt hiervoor contact opnemen met Nadine Onrust per e-mail op n.onrust@nieuwegein.nl of telefonisch via (030) 607 12 27. Alleen samen gaat het lukken om Nieuwegein op de kaart te zetten. We hopen daarom ook op uw aanwezigheid.

Wanneer

  • Dag: dinsdagavond 24 januari
  • Locatie: buurtplein Batau, Dukatenburg 1
  • Tijd: 18.30 tot 21.00 uur (inclusief maaltijd)

Programma

Tijdens de workshop hebben we het over unieke, onderscheidende eigenschappen van Nieuwegein. We kijken samen naar een beschrijving van de kwaliteiten van onze stad zoals we die graag naar buiten brengen. Ook brainstormen we over mogelijke activiteiten om Nieuwegein te promoten. In november organiseerde de gemeente al een eerste workshop. Ook als u daar niet bij aanwezig kon zijn, kunt u nu deelnemen. Dus: heeft u ideeën? Schrijf u snel in voor deze workshop, want er geldt vol=vol.

Aanmelden of aanvullende vragen?

Voor uw aanmelding of eventuele vragen kunt u terecht bij Nadine Onrust, projectleider, per e-mail op n.onrust@nieuwegein.nl of telefonisch via (030) 607 12 27. Er kunnen maximaal 20 mensen meedoen, er zijn geen kosten aan uw deelname verbonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk