Winkeldiefstallen in Nieuwegein

Op maandag 20 januari werden meerdere personen voor winkeldiefstal aangehouden.

Rond 15.15 uur zag een medewerker van een winkel aan de Passage dat een vrouw met een gestolen jas probeerde de winkel te verlaten. Het alarmpoortje ging echter af en de verdachte, een 48-jarige vrouw uit Rotterdam, werd door de medewerker aangehouden. De verdachte weigerde op het politiebureau een verklaring af te leggen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 15.20 uur pleegde een 46-jarige man uit Woerden een winkeldiefstal bij een winkel aan de Passage. Hij werd betrapt op de diefstal van een broek en werd aangehouden. Aanvankelijk gaf hij een valse naam op, maar zijn juiste personalia konden toch worden vastgesteld. Hij kreeg twee bekeuringen: één voor de winkeldiefstal en één voor het opgeven van een valse naam.

Bij een winkel aan De Kempenaarpark werd rond 20.10 uur een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats voor winkeldiefstal aangehouden. Hij werd betrapt bij de diefstal van cosmetica-artikelen en enige levensmiddelen. De verdachte bekende de diefstal te hebben gepleegd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk