Winkelcentrum viert 20-jarig bestaan Galecop

Op zaterdag 18 augustus aanstaande bestaat de wijk Galecop 20 jaar en dat wordt gevierd. Op het winkelplein rondom het winkelcentrum is het groot feest met diverse activiteiten. Zo is er voor de kleintjes onder ons van 10.00 uur tot 16.00 uur een zweefmolen, springkussen, rijdende minitrein welke door de wijk rijdt (station op winkelplein),darts en kun je je laten schminken.

Tegen inlevering van een kassabon van de deelnemende winkeliers (Met uitzondering van de Chinees) gratis poffertjes eten van 10.30 uur tot 15.00 uur of een lekkere suikerspin laten draaien. Ook zullen op het winkelplein gratis artikelen worden uitgedeeld zoals kofie, cola/Fanta en andere promotie materialen.

Ter afsluiting vindt er een gezellige BBQ plaats op het winkelplein. Deze start om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De kosten voor deelname aan de BBQ bedraagt per persoon slechts € 4,00 per portie, u krijgt hiervoor een lekkere maaltijd met 2x een sate stokje, 1x een braadworst en 1x hamburger en naar keuze patat of stokbrood. Uiteraard met saus erbij. Ook aan drinken is die dag gedacht: een glaasje bier € 1,00, glaasje wijn € 1,50 en lemonade kost € 1,00 per glas die dag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk