Wij stemmen CDA. U ook?

Woensdag 3 maart gaat Nieuwegein naar de stembus. U mag bepalen door welke partij u zich in de komende vier jaar laat vertegenwoordigen. Uw keuze bepaalt de koers die in Nieuwegein gevaren gaat worden.

Het CDA heeft in de afgelopen gemeenteraadsperiode veel voor en met Nieuwegein bereikt, in samenwerking met andere (college)partijen. Veel van onze verkiezingsbeloften zijn actief uitgevoerd en voorzien van zichtbare resultaten. Wij vragen u ook voor de komende vier jaar uw steun. De komende jaren staan ons veel uitdagingen te wachten. Belangrijk is daarbij het vergroten van het respect op straat, het versterken van de vertrouwde leefomgeving en van Nieuwegein ook voor de toekomst een sterke gemeente maken.

Dat is de kern van de CDA-visie zoals deze ook in het verkiezingsprogramma “Nieuwegein maken we samen” uiteen is gezet. Daarbij is het ons doel om samen met alle inwoners Nieuwegein vertrouwd, vernieuwend en respectvol te maken.

Het CDA is vertrouwd met de stad en houdt van aanpakken. Gedreven en bedreven. Met durf en daadkracht. En altijd werkend aan een betrokken samenleving met vertrouwen, zekerheid en respect.

Wij steunen het CDA. U ook? Stem op 3 maart net als ons op het CDA!

Hennie van Randwijk, Renée Blom, Hans de Munnik, Willem Wijntjes, Hans Schenk, Janine Lubberding, Hans Wilbrink, Roelof-Jan de Wild, Han Bernart, Mart Hack, Klaas Hulzebos, Helen van den Berg, Radj Ramcharan, John Houtzager, Bram Kluiters, Herman van Wiggen, Harrie Eleveld, Ann Cairo, Peter Troostheide, Gerard Koekman, Jan Kraaimaat, Jan Hazes, Dennis Stenfert, Arie van Heiningen, Marloes de Bont, Jacques Hauptmeijer, Jan Kuiper, Bert Baars, Theo Meuleman, Frederique van Dort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk